trollunga.blogg.se

15 year old girl from Sweden. I love to sing, hang out with friends and write.

Måndag 31/3 :P

Publicerad 2014-03-31 19:36:57 i Det vanliga,

Hej på er!!!
 
Idag är det måndag och det har hänt lite.
En kompis har varit lite ledsen så vi tjejer har fått krama henne lite idag. Sen på eftermiddagen efter skolan gick jag och Isabella och tog en fika på Gillet inne i stan och vi satt och tjötade om ALLT, t.ex killar och typ...skolan.
 
På kemin i morse hände något som aldrig hänt mig förut.........
Jag stod i mina egna tankar och sträckte på mig när jag känner att jag hade glömt något i på morgonen när jag skulle ta på mig kläderna......(och nej det var inte Deo)......det var.....BH:n.....Dom dom dom..........!!!
När jag känner att jag inte har någon BH så står jag bara still och Claude kommer fram och frågar vad som hänt, jag säger (med JORDENS största flin) att jag glömt något hemma. Då böjer sig "lilla" Kevin fram och säger....- Det är BH:n va?
Jag skrattar och nickar....hahaha, jag sitter fortfarande och skrattar av detta. (men jag lyckades ta mig igenom en hel dag i skolan UTAN BH) Och nej, detta kommer jag INTE att göra om!!!!!
 
Haha, har det hänt er något ovanligt idag?  Skriv i kommentarerna :)
 
Det var allt för mig...KRAAM<3
 
Herrå!
 

Om

Min profilbild

Ebba Britmer

Jag är en tjej som finns till för att kunna hjälpa mina vänner som behöver mig. Kan vara vid en tuff tid som t.ex skilsmässa mellan föräldrar, mobbning eller någon nära som lämnat jorden. Samma gäller för er, mina underbara läsare. Med mig kan ni prata med om ALLT, och det kommer stanna mellan oss. Kram<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela